Getrouwd !!
Door: Nienke en Michel
Blijf op de hoogte en volg Nienke
21 Maart 2007 | Zwitserland, Bern
Weer even een berichtje vanuit het Zwitserse Graubunden.
Ja voor een aantal mensen komt dit misschien als een schok: We zijn getrouwd !! ja afgelopen vrijdag 16 maart was de grote dag.
We zijn getrouwd in het Stadhuis van Zutphen.
vooraf hebben we ons verzameld bij huize Heuvelink waar we met een klein gezelschap koffie hebben gedronken en wat `staatsportretten` geschoten.
daarna naar het stadhuis waar we elkaar het welbekende ja woord hebben gegeven.
vervolgens naar Vorden waar gegeten en gedronken werd.
dat was even een korte samenvatting van onze dag.
meer te zien op http://ebben.mijnalbums.nl
Voor die gene die nu van hun stoel zijn afgedonderd en denken waarom wist ik het niet en was ik er niet bij.....
dat hebben we bewust zo gedaan aangezien nienke (mevr Ebben) hoog zwanger is en rust nodig heeft hebben we het klein gehouden met Familie en vrienden.
Maaaaaaaar niet getreurd. We trouwen nog een keer in de kerk met een grote receptie en Feest erbij.....
nou groetjes
Fam Ebben-Heuvelink
21 Maart 2007 - 15:06
Wampy:
nienke en michel van harte gefeliciteerd en vele gelukkige jaren toegewenst.
Dat de toekomstige wereldburger getuige mag zijn van gelukkige en verliefde ouders. -
21 Maart 2007 - 15:07
Aanmelding Feest:
Bij deze melden wij ons aan voor het feest:
Willemijn Herfkens
Thomas Reekers
voornamelijk bier en wijn!
Wat een festijn!!
Nogmaals gefeliciteerd -
21 Maart 2007 - 16:06
Mascha:
VAN HARTE!!!!!!!! -
21 Maart 2007 - 16:35
Suus:
leuk hoor die foto's! erg speciale dag zo te zien en dan moet het echte feest nog komen!!! ; )
x suus -
21 Maart 2007 - 18:37
Anneriet:
van harte gefeliciteerd! Geniet er maar heerlijk van. -
21 Maart 2007 - 19:54
Alex Super:
hee luitjes van harte gefeliciteerd en heel veel geluk en vooral gezondheid toegewenst en straks een gezonde wolk van een baby die weer een stuk in je leven compleet maakt van harte!!!!!!!!!!! -
21 Maart 2007 - 22:01
Meric Bahali:
Beste Michel en Nienke hoi,
Ik en mijn gezin, willen jullie van harte feliciteren met jullie verbintenis en wensen jullie het aller beste toe in jullie leven. Heel veel groetjes uit Holland.
Meric, jou oud collega. -
22 Maart 2007 - 07:30
Henk Heuvelink:
Van harte gefeliciteerd. Het zal toch nog wel een 'dikke' party zijn geweest. We zien de uitnodiging voor de 'Afterparty' graag tegemoet.
Henk en Marleen -
22 Maart 2007 - 15:51
Aanmelding Feest 2:
Bij deze melden wij ons ook aan voor het feest:
Elise Bos
Hessel de Jonge
;)
Van harte gefeliciteerd!!! Wij wensen jullie ontzettend veel geluk samen! En wat een prachtig buikje heb je Nien, spannend hoor! Gaat alles goed?
Dikke zoen en we houden contact!
Liefs -
23 Maart 2007 - 08:42
Paul Van Hummel:
Nienke en Michel van harte gefeliciteerd en veel geluk samen.
Ik hoor wel wanneer het feest is.
Groetjes -
23 Maart 2007 - 20:26
Hans & Linda:
Michel, Nienke & ?,
mogen wij jullie van harte feliciteren met het huwelijk. Tuurlijk is het jammer dat we van niets wisten, maar gezien de situatie kan ik het mij ook zeker voorstellen dat jullie het op deze manier hebben gedaan. WIj wensen jullie dan hele leuke en mooie witte broodsweken. Ook de weken voordat ? geboren wordt komen steeds dichter bij. Het is dadelijk familie Ebben en zijn jullie papa en mama. We gunnen jullie het van harte.
Veel groeten uit Tilburg,
Hans & Linda
26 Maart 2007 - 22:17
Karen:
Ha die Mich en Nienke,
Vanuit Ede natuurlijk ook de onwijse felicitaties met jullie huwelijk!! Op naar de volgende grote gebeurtenis over een paar weekjes!! Geniet nog even van de rust... voor je 't weet is die voorbij en ben je elke 3 uur 't haasje... ik weet weer hoe 't is... ;)
Geniet even lekker van jullie "wittebroodsweken"!! We wensen jullie nog heel veel fijne jaren toe samen!!
Liefs,
Karen Ferdinand
Tycho Berre Jesse -
29 Maart 2007 - 17:18
Alfons Van Rooijen:
Geachte familie Ebben-Heuvelink,
Langs deze weg wil ik jullie ook nog feliciteren met jullie huwelijk. En van geluk samen. -
03 April 2007 - 21:13
Ad:
Man! Vrouw!
Geweldig!
Proficiat!
Ad -
06 April 2007 - 19:14
Karin:
hoi ik zat in australie en ben nu ik terug ben en dit lees erg blij voor jullie tuurlijk wist ik dat er en baby op komst was ook goed nieuws. ook leuk al de reacties van iedereen inmiddels werk ik bij de munckhof nijmegen veel kan ik er nog niet over zeggen ik heb pas twee dagen gewerkt maar het voelt goed en het is nu al leuker dan op de stadsbus wat in de winter weer een uitkomst zou kunnen bieden maar dat duurt gelukkig nog even tot 1 oktober heb iniedergeval werk. heel veel groetjes liefs karin. -
14 April 2007 - 10:42
Elise:
Hoi Hoi!
Alles goed met jullie? Weer terug in Sent?
Was zeker heel erg leuk om even lekker in NL te zijn en alle familie weer even bij elkaar te hebben! Hier ook alles goed. het is heerlijk weer vandaag, voor het eerst dit jaar een rokje aan! Wordt morgen zo'n 25 graden zeggen ze, en dat is het nog maar april, heerlijk!
Hoe is het bij jullie? Alles sneeuw weer verdwenen? Wanneer ben je eigenlijk uitgerekend??
Fijn weekend!!
Liefs X Elise