de eerste sneeuw
Door: Nienke en Michel
Blijf op de hoogte en volg Nienke
10 November 2007 | Zwitserland, Bern
vanaf december komt er een Au-pair in dienst van het hotel die op het zoontje van de baas gaat passen en op Youri.Daardoor wordt het voor ons een stuk makkelijker om te werken en flexibeler te zijn qua werktijden.Nienke gaat dan 80% werken..
Met Youri gaat het heel goed. Hij groeit als kool en begint nu langzaam met omdraaien. volgende week beginnen we met vaste voeding.Dus dat zal wel een klieder boel worden.
Sinds gister sneeuwt aan 1 stuk door en ik denk dat er inmiddels wel een halve meter ligt.En dat is erg veel voor de tijd van het jaar. het duurt namelijk nog even voordat de pistes open gaan.
Verder is er weinig nieuws hier.en ze zeggen dan ook: geen nieuws is goed nieuws..
tot de volgende keer
10 November 2007 - 20:48
Suus:
wat een scheetjes zeg samen in die stoel!!! klinkt allemaal super daar! hier alles zn gangetje. Leontien is zwanger alleen nu moeder ernstig ziek. Zwaar shit dus. Merk dat ik er veel mee bezig ben!
bel snel (is makkelijker!)
x en dikke knuffel aan youri!!!! -
11 November 2007 - 08:30
Hans Stupers:
Kan je niet wat sneeuw deze kant opsturen? Hoe bevalt het ouderschap? Hier gaat alles prima. Deze week hebben we ons huis verkocht. Dus dat is nog best snel gegaan. Binnen 3 maanden met deze moeilijke markt. -
13 November 2007 - 08:55
Willemijn:
Hi, Klinkt super. Wat lekker allemaal sneeuw. Naast draaien moet Youri maar snel leren skiën!
Ik bel snel. Liefs -
05 December 2007 - 22:01
Ad:
Hèhè, eindelijk weer eens wat leuks te lezen! Mooi zo! Fijn om te lezen (en te zien) dat het jullie goed gaat. Nederland is maar niets met van dat halfslachtige weer zo rond deze Sinterklaas. Ik wens jullie een in alle opzichten fijne winter toe. Tot kijk! -
06 Januari 2008 - 16:03
Elise:
Zo! Wij zijn weer thuis! Ik vond het echt super om jullie te zien en te zien hoe jullie wonen! Weer even heerlijk bijgekletst, kort maar krachtig!
We mailen!! Dikke zoen!