vakantie BARCELONA/ Pineda de mar - Reisverslag uit Bern, Zwitserland van Nienke Michel & Youri - WaarBenJij.nu vakantie BARCELONA/ Pineda de mar - Reisverslag uit Bern, Zwitserland van Nienke Michel & Youri - WaarBenJij.nu

vakantie BARCELONA/ Pineda de mar

Door: Nienke en Michel

Blijf op de hoogte en volg Nienke

11 Mei 2006 | Zwitserland, Bern

Zooo hier even een berichtje vanuit een zonovergoten Malgrat...! nou ja 23 graden en een stevig windje.

Afgelopen dinsdag zijn we vertrokken met 5 graden en regen, maar na een vlucht van 1u en 25min met een 56 persoons vliegtuigje van Iberia was dat al snel vergeten en stapten we uit op de vlieghaven van Barcelona met
19 C

Inmiddels hebben we de stad aardig rond gekuierd en hebben alles bezocht van Gaudi.

Vandaag een dagje rust en straks effe zonnen aan het zwembad.

Morgen weer terug naar barca waar we de gotische wijk,Ramblas en de Haven onveilig gaan maken.

We houden jullie op de hoogte.

gr Michel en Nienke
adios

• 12 Mei 2006 - 07:38

Janneke:

Heerlijk zo even een vakantie. ik zou graag mee willen, hier is het ook warm, wordt 25 graden vandaag dus wel lekker.
    have fun this week!!!!!!!
    Kus Janneke

• 14 Mei 2006 - 13:49

Henk Heuvelink:

Bondias! Nichtas en aanverwante Neefas.
    Zonde hoor, op vakantie naar het zonovergoten Spanje ehum...19 C. En in Nederland is het 25 graden!! Maar Bacelona is wel de mooiste havenstad van Europa. (vind ik tenminste)
    Marleen en ik vertrekken dinsdag de 16e voor 9 dagen naar Mexico. (Schijnt ook met enige regelmaat de zon te schijnen) O ja, wellicht zijn jullie 28 mei in Hollanda dan nodig ik jullie graag uit om naar een ouderwetse BAKFIETSRACE, in Vasseveld, te komen kijken. Ik, Pelle en Wim Bielderman zijn, als oud Nederlands Kampioen, uitgenodigd voor deze éénmalige wedstrijd. Neem je fotocamera mee, want dit zullen ze in die Schweits nog wel niet kennen.

Nog weel plezier in Baca!
    Massel,
    Henk en Marleen