nog 4 weken - Reisverslag uit Bern, Zwitserland van Nienke Michel & Youri - WaarBenJij.nu nog 4 weken - Reisverslag uit Bern, Zwitserland van Nienke Michel & Youri - WaarBenJij.nu

nog 4 weken

Door: Nienke en Michel

Blijf op de hoogte en volg Nienke

31 Oktober 2008 | Zwitserland, Bern

Hallo allemaal,
Hier weer een berichtje van Zwitserland. Het zomerseizoen zit er op en alle gasten en het personeel hebben het hotel verlaten. Ze waren nog niet weg en de eerste sneeuw dwarrelde al uit de lucht. Als de wiedeweer de winterbanden gemonteerd want nienke moet natuurlijk wel veilig kunnen rijden met die dikke buik.
Nog 4 weken en dan is ze uitgerekend.
Youri realiseert het zich nog niet.We proberen hem een beetje met een pop te laten wennen en elke ochtend geeft hij een kusje op de buik van Nienke. Gelukkig loopt onze kleine man inmiddels en hoeven we straks niet 2 koters te dragen.
Nienke werkt inmiddels halve dagen en stopt waarschijnlijk 2 weken voor de uitgerekende datum.Als ze dit volhoudt...

ik ben alweer druk met de voorbereidingen voor de winter bezig. en blijf werken tot de kleine komt.

Als nienke bevallen is blijft ze nog 5 dagen in het ziekenhuis, kraamzorg kennen ze hier niet, dus jullie hoeven niet allemaal meteen in de auto te springen. In het ziekenhuis wordt ze tot in de puntjes verzorgd en kunnen youri en ik thuis de slingers ophangen en alles voorbereiden op de thuiskomst van moeder en..........

Nou zodra er nieuws is laat ik het weten.

groetjes en tot over 4 weken
Youri, Nienke en Michel

• 01 November 2008 - 00:35

Rodie:

Hallo lieve mensen

ook wij zijn er benieuwd wat er uit die dikke gaat komen over 4 weken kan niet wachten!!
    geniet nog even van de laaste weken met zijn 3e,
    en tot snel!!

Dikke x

• 01 November 2008 - 13:58

Karen Cnossen:

Hoi Nienke, Michel en Youri,
    Leuk om wat van jullie te horen, het gaat jullie goed zo te zien en te horen. Succes met de laatste loodjes voordat MiNieYou de boel bijelkaar schreeuwt!!

x Karen en Martijn

• 30 November 2008 - 13:37

Ad:

Geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweede! Ik beloof dat ik een keer kom kijken. Heel veel plezier met zijn vieren!