Wij zijn er 2
Door: Nienke & Michel
Blijf op de hoogte en volg Nienke
05 Augustus 2005 | Zwitserland, Bern
Maandagmorgen werd de verhuiswagen in een rap tempo ingeladen. Ze waren er om 8.00 uur en om 10.30 was het huis leeg en de verhuiswagen voor 1/3 vol.
's Middags nog even de stad in om kleding te kopen, hebben hier nog niet de juiste winkels gevonden.
En dinsdag weer naar Zwitserland, dit keer met de katten.Sam hebben we een goeie verdovingspil gegeven en Moos vond het allemaal best. Ze hebben het prima overleefd, de laatste twee uurtjes werd Sam weer wakker en heeft ons een miauw concertje gegeven.
Om 12 uur 's nachts waren we er, de katten gedropt in het nieuwe huisje en toen heerlijk slapen.
Woensdag het huis van Jan en Jos opgeruimd, inspectie van het nieuwe huisje, wasbak was kapot en het deurtje van de vriezer en helaas, onze jaren '70 badkamer gaat verdwijnen in November..... Hij zit er pas 30 jaar in.
En donderdagochtend stond de verhuisman alweer om 8.00 uur op de stoep. Met 5 man alles uitgeladen en naar boven gesjouwd. Gelukkig hielpen Jaap, Rozemarijn en Anneroos van Val Sinestra mee, anders hadden we het niet gered. Dominique zorgde voor de inwendige mens, perfect.
Dit huis is ietsjes kleiner dan het huis, dus we houden wat meubels over.....
Nu zit ik in het huis van Jan en Jos om te dweilen en dit te schrijven, ga zo weer naar Sent, nog een uurtje slapen en dan maar weer uitpakken......
Het wordt wel gezellig, lekker knus.
Nou mensen, dit was het even snel voor nu. Volgende week wordt de computer aangesloten, dus dan zullen we wel weer een update maken die iets langer is en minder hak op de tak (ben beetje müde namelijk)
Groeten, Michel en Nienke
Hans Stupers:
foto's, foto's, foto's!!!! -
07 Augustus 2005 - 07:59
Hans Stupers:
Er is er 1 jarig, hoera hoera en dat is MICHEL. Gefeliciteers.
Hansstupers@home.nl -
07 Augustus 2005 - 16:07
Elise:
Echt heel leuk om allemaal te lezen wat jullie meemaken! Dus eindelijk al jullie eigen spullen daar, lekker! Wij zijn inmiddels weer terug in NL. Afgelopen dinsdag geland. Hadden eigenlijk nog 2 weken vakantie gepland, maar had wat problemen met mijn visum... Balen! Ach, hebben we nog een hele goede reden om terug te gaan! Ook wel weer lekker om thuis te zijn en iedereen weer te zien na zo'n lange tijd! Heel veel succes met uitpakken en "settelen.." en tot snel.
Liefs Elise -
07 Augustus 2005 - 16:08
Elise:
Had de andere reacties nog helemaal niet gelezen...
Michel, van harte gefeliciteerd!! Hele gezellige dag! -
08 Augustus 2005 - 16:36
Gerben:
Rust maar even lekker uit, dan kunnen jullie weer uit je dak gaan op de bruiloft. Zie jullie dan.
Groeten -
09 Augustus 2005 - 17:27
Roland En Karin:
He Michel beter laat dan nooit van harte jongen dat je maar een grote jongen mag worden. -
10 Augustus 2005 - 14:35
Willemijn:
Super om allemaal te lezen, binnenkort ook een update uit de ZOO. Michel nog van harte gefeliciteerd! -
14 Augustus 2005 - 09:25
Suus T:
he luitjes
mies nog gefeliciteerd een beetje laat maar je weet ik was op vakantie! Vakantie was tof maar niet super weer. Ik bel snel en dan kletsen we wel -
16 Augustus 2005 - 16:10
Else:
jaaa, uit nieuwsgierigheid toch maar even een bezoekje aan jullie site!! haha, staat een hoop meer op over sinestra dan op die van mij :-) Tot vanavond!