Verhuizen...... - Reisverslag uit Bern, Zwitserland van Nienke Michel & Youri - WaarBenJij.nu Verhuizen...... - Reisverslag uit Bern, Zwitserland van Nienke Michel & Youri - WaarBenJij.nu

Verhuizen......

Door: Nienke & Michel

Blijf op de hoogte en volg Nienke

29 Juli 2005 | Zwitserland, Bern

Grüetzi mit einander,

Eindelijk is het dan zover, onze spullen komen bijna naar Zwitserland. Na allebei 9 dagen gewerkt te hebben, zijn we best een beetje moe, maar morgenvroeg vertrekken we toch om 5.30 naar Nederland. Eerst nog naar Sent wat collega's ophalen die meerijden en dan gaat de grote reis weer beginnen.
We hopen tegen het einde van de middag in Warnsveld te zijn en dan later op de avond te arriveren in Den Bosch.

Afgelopen weken zijn we weer druk aan het werk geweest. Het hotel zit bijna tot de nok toe vol, maar je merkt er niets van. In de Stube waar ik (Nienke) meest van de tijd sta is het errug rustig, af en toe een beetje te rustig, maar ja dat zal ook wel weer veranderen. De laatste vrije dagen die we anderhalve week geleden hadden hebben we nuttig besteed door een beetje rond te toeren,uit eten te gaan, naar het zwembad te gaan om te bakken en jawel, we zijn naar het circus geweest. Aangezien we daar allebei al in meer dan geen 20 jaar geweest waren, was dit super! Het was een Zwitseres circus, genaamd Circus Nock, kijk op www.nock.ch. We werden weer even kind. En toen negen dagen achter elkaar werken, best pittig stiekem.
Vandaag heb ik (nienke) mijn 'functioneringsgesprek' gehad en ik blijf morgen maar meteen in Nederland......

Nee hoor, ik mag de rest van het seizoen blijven en het winterseizoen ook. In de winter ga ik me vooral concentreren op het Berghaus, waar dan van alles te doen is. En er voor zorgen dat alles goed reilt en zeilt. Leuke vooruitzichten en uitdaging dus.

Verder hebben we niet zoveel te melden. We gaan zo lekker slapen en morgen om 5.00 uur weer op om te vertrekken. Maandagochtend om 8.00 uur staat de verhuiswagen voor de deur in Den Bosch en op donderdagochtend 4 augustus om 8.00 uur voor de deur in Sent.
Wij rijden dinsdagmiddag weer terug en nemen dan gelijk de katten mee. Eindelijk, ben benieuwd of ze ons nog herkennen. Ze zijn een beetje eenzaam op dit moment hoorden we.

Lieve mensen, misschien tot van het weekend en anders tot mails maar weer!!

groeten, Michel en Nienke

• 31 Juli 2005 - 11:52

Bianca Van Zandvoort:

Wat een geregel allemaal zeg, maar zo te horen heb je je plekje al helemaal gevonden daar in Zwitserland. En nog een paar maandjes en dan wordt het veel drukker denk ik met die winter. Maandag begin ik bij mijn nieuwe baas, wel een beetje wennen, maar ik kan het niet beter treffen denk ik. Ik heb me aangemeld voor je mailtjes dus ik blijf zeker op de hoogte van jullie trip!!!! Veel succes met het verhuizen en natuurlijk het inrichten van jullie nieuwe huis in Sent. Ik hoor het wel weer. Groeten aan Michel!!!

• 31 Juli 2005 - 16:56

Hans Stupers:

He Mies en Nienke,

ik kan niets anders doen dan jullie veel plezier te wensen en geluk in Zwitserland. Vind dit echt iets voor jullie. Leuke sites en veel mooie foto's.

grt,
    Hans& Linda

p.s. we zijn jalours op jullie auto