foto's lawines en wateroverlast - Reisverslag uit Bern, Zwitserland van Nienke Michel & Youri - WaarBenJij.nu foto's lawines en wateroverlast - Reisverslag uit Bern, Zwitserland van Nienke Michel & Youri - WaarBenJij.nu

foto's lawines en wateroverlast

Door: Nienke & Michel

Blijf op de hoogte en volg Nienke

25 Augustus 2005 | Zwitserland, Bern

Hallo Allemaal

foto's van de lawine in pfunds en de enorme watermassa bij ons hotel zijn nu te zien op:

en meer info en foto/video over de wateroverlast in Zwitserland op :

• 26 Augustus 2005 - 06:28

Hans Stupers:

wow, that's some heavy stuff. sterkte met het opruimen

• 03 September 2005 - 17:30

Nicolle:

hey nienke wat fijn om te lezen dat jullie het zo naar je zin hebben in zwitserland!ik ben dus al weer terug uit australia wel wennen maar dat komt wel goed:) ga binnenkort meeten met het oude clubje saskia ,monique en bianca van de intratuin zal wel lache worden!~heel veel sterkte en fun in zwitserland!
    groetjes
    nicolle

• 18 September 2005 - 18:50

Ad:

hevig! een leuke surprise van moeder natuur voor jullie nieuwkomers, dunkt me zo! ik zal regelmatig op jullie site blijven kijken, dat beloof ik.
    hartelijke groeten, ad

• 25 September 2005 - 09:58

Adkleijzen@home.nl:

Hoi Nienke en Micchel hoe is het met jullie

Nienke

Dit dagboek gaat over ons avontuur in Zwitserland. We hebben de hele boel verkocht in Nederland en hebben een heel nieuw leven in Zwitserland. Het roer volledig om. Wie weet voor hoelang ??